Biserica Creștină Baptistă Sfânta Treime

Bun venit pe pagina bisericii noastre

Mulţumesc pentru timpul pe care ni-l dăruieşti aflând despre noi.

Da, noi suntem o biserică creştină dornică să îşi împlinească menirea ei în mileniul trei. Înţelegem spiritul postmodern al societăţii noastre cu toate provocările şi oportunităţile lui. Este un timp extraordinar, în care volumul mare de contradicţii dezvăluie adevăratele nevoi! Fiecare persoană a devenit un câmp de bătălie pentru toate ideile noi care sunt prezentate cu o repeziciune uimitoare prin toate mijloacele de informare. Ca rezultat, omul este răvăşit, împovărat, bulversat, stresat, nervos, nemulţumit, obosit, alienat sau disperat.

Pentru omul mileniului trei există speranţă!

Noi credem că Dumnezeu ne doreşte binele, lucru demonstrat clar prin trimiterea Fiului Său, Isus Hristos, să se întrupeze, să ne spună adevărul şi să moară pentru păcatele noastre. Noi nu trebuie să trăim drama celor care nu au busolă, a celor care ignoră orice ajutor de sus sau a celor care încearcă singuri să îşi depăsşească condiţia!

Pentru orice vârstă, biserica noastră oferă un cadru în care toţi cei dornici pot fi informaţi, slujiţi, binecuvântaţi.

Dacă treci prin Deva, te invităm să experimentezi o astfel de întâlnire, iar dacă nu, dincolo de explorarea acestui site, poţi să ne contactezi pe e-mail.

Dumnezeu să te binecuvinteze!

Pastor, dr. Timotei Rusu

Pastor dr. Timotei Rusu