Misiune Misiune

Şi în acest an membrii Bisericii Creştine Baptiste „Sfânta Treime” din Deva au continuat să mărturisească Cuvântul Adevărului, Evanghelia mântuirii, mesajul lui Dumnezeu de dragoste pentru fiecare păcătos. În conformitate cu salutul ales al biserici şi cu trimiterea noastră în toată lumea — Mergeţi şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură — s-a continuat lucrarea de misiune a bisericii noastre pe plan local şi internaţional. În jurul oraşului Deva, Biserica Sfânta Treime a continuat să lucreze prin membrii săi în următoarele puncte de misiune:

Biserica Creștină Baptistă „Harul”, Băița, județul Hunedoara

Pe lângă punctele de misiune, mai ajutăm în lucrarea spirituală şi următoarele biserici:

În lucrarea de misiune aceşti fraţi sunt ajutaţi şi sprijiniţi spiritual şi material de alţi fraţi şi surori din cadrul biserici noastre. Dorim ca Dumnezeu să binecuvinteze lucrarea de misiune a tuturor celor care fac această slujire şi credem că Dumnezeu va aduce roada după planul Său. În lucrarea de misiune externă am întărit relaţia cu Biserica Baptistă din satul Dmitrovka prin vizitele făcute în această localitate în trei randuri şi s-a continuat sprijinul financiar pentru familia misionară din Rusia.

În anul 2008, cu ajutorul Domnului, continuăm lucrarea de misiune în bisericile din jurul oraşului Deva şi ne propunem să facem două vizite misionare, una în oraşul Caracal şi cealaltă în Ucraina. Mai este loc şi pentru tine în această lucrare. Dacă doreşti să slujeşti, ia legătura cu unul din fraţii enumeraţi mai sus, care au pe inimă această lucrare.

Pe data de 13 mai 2011, cu ajutorul lui Dumnezeu, o echipă de opt persoane din Oregon şi Washington au plecat spre Bucureşti pentru o misiune creştină medicală în România şi Ucraina de Nord.

Echipa a fost coordonată de Andrei Blaj din Vancouver, WA. Pregătirile au început cu luni de zile înainte şi mulţi s-au rugat şi au contribuit financiar la acest proiect.

Citește mai mult