Descrierea unităţii de învăţământ Școala Samuel

Școala Samuel

Descrierea unității de învățământ

Şcoala Primară „Samuel” este o instituţie de învăţământ particulară, creştină, fondată de Biserica Creştină Baptistă „Sfânta Treime”, şi care funcţionează sub tutela Bisericii, ca proprietate a acesteia.

Şcoala este situată pe str. Mihail Kogălniceanu Nr. 14, în clădirea Bisericii Creştine Baptiste „Sfânta Treime” Deva.

Numele „Samuel” a fost ales după personalitatea proeminentă a poporului Israel, care, cerut de la Dumnezeu cu multă rugăciune şi dorit din toată inima de părinţii lui, a ajuns să fie dedicat lui Dumnezeu şi naţiunii sale, ajungând un lider naţional respectat, o adevărată emblemă a liderului integru şi priceput.

Şcoala Primară „Samuel” a fost înfiinţată în septembrie 2004, deschizându-şi pentru prima dată porţile pe data de 15 septembrie 2004, cu un număr de 11 de elevi în clasa I. Dotarea şcolii a fost făcută de Biserica „Sfânta Treime” în colaborare cu părinţii elevilor şi cu ajutorul sponsorizărilor.

În fiecare an şcolar s-a mai adaugat câte o clasă până la completarea ciclului primar.

În octombrie 2005, Şcoala Primară „Samuel” a obţinut autorizaţia de încredere, iar în mai 2009 a dobândit acreditarea după evaluarea comisiei ARACIP.

Circumscripţia şcolară

Şcoala Primară „Samuel” fiind o instituţie particulară, face înscrieri pentru clasa pregătitoare şi clasa I pentru copiii din toate zonele Devei şi din împrejurimi.

Metodologia şi calendarul înscrierii în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018-2019

Unde ne poți găsi Şcoala şi Grădiniţa „Samuel”

CIF:
4468536
Adresa:
Str. M. Kogălniceanu Nr. 14
Localitate:
Deva
Cod poștal:
333094 HD
Țară:
România
Director:
Prof. Mihaela Truția
Telefon:
0763 690 966
Telefon/Fax:
0254 225 031
Adresă e-mail:
samueldeva@gmail.com